Welkom bij Mobility Group Haaker

Dealer van Fiat, Jeep en Lancia

Uw officiële Fiat, Jeep en Lancia dealer uit Amsterdam en Heemstede. Als u bij Mobility Group Haaker de showroom binnenstapt wordt u direct getroffen door het stijlvolle interieur. Sfeervol ingericht met oog voor detail, getuige de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Geen toonzaal, maar een galerie als gepaste omgeving voor de verkoop van de merken Fiat, Jeep en Lancia. U bent bij ons aan het juiste adres.

Ook Chrysler en Dodge dealer

Mobility Group Haaker is tevens erkend servicepunt voor Chrysler en Dodge en is lid van de Nationale Auto Pas en BOVAG. Wij zijn een specialist bij wie u altijd terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Wij hebben immers de juiste expertise in huis en gebruiken altijd originele onderdelen. Mobility Group Haaker is ook aangesloten bij Schadegarant. Voor schadeherstel bent u bij Mobility Group Haaker ook aan het goede adres.

Blijf op de hoogte

Via Instagram en Facebook willen we u continue op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen bij Mobility Group Haaker en onze merken. Volg ons en blijf op de hoogte! Wilt u echt niets missen? Meld u dan onderaan de website aan voor onze nieuwsbrief.