Welkom bij Mobility Group Haaker

Dealer van Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth en BRUTE

Uw officiële Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Abarth en Brute dealer uit Amsterdam en Heemstede. Als u bij Mobility Group Haaker de showroom binnenstapt wordt u direct getroffen door het stijlvolle interieur. Sfeervol ingericht met oog voor detail, getuige de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Geen toonzaal, maar een galerie als gepaste omgeving voor de verkoop van de merken Abarth, Alfa Romeo, Brute, Fiat, Fiat Professional en Jeep.

U treft bij ons in de showroom op onze vestigingen in Heemstede en Amsterdam nieuwe auto’s van de merken die we voeren, maar u bent zeker ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gebruikte auto’s. Of het nou gaat om jong gebruikte elektrische auto’s of gebruikte auto’s, onze adviseurs denken graag met u mee als het gaat om de aanschaf van uw nieuwe auto.

Erkend servicepunt, aangesloten bij BOVAG

Mobility Group Haaker is erkend servicepunt voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Brute, Fiat, Fiat Professional en Jeep.  Mobility Group Haaker, is aangesloten bij BOVAG. U kunt dus ook rekenen op de BOVAG -garantie. Wij zijn een specialist bij wie u altijd terecht kunt voor APK, onderhoud en reparatie. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Mobility Group Haaker is ook aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep.

Chrysler, Dodge en Lancia

Mobility Group Haaker is tevens erkend servicepunt voor ChryslerDodge en Lancia. Wij hebben immers de juiste expertise in huis en gebruiken originele onderdelen. Ook voor het onderhoud, schadereparatie en APK aan andere merken staan we graag voor u klaar. Uw mobiliteit is onze zorg.

Blijf op de hoogte

Via Instagram en Facebook willen we u continue op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen bij Jeep en Fiat dealer Mobility Group Haaker. Volg ons op de socials en blijf op de hoogte! Wilt u echt niets missen? Meld u dan onderaan de website aan voor onze nieuwsbrief.

Jeep Fiat Alfa Romeo Fiat Professional Abarth en Brute dealer vestiging Amsterdam

Vestiging Mobility Group Haaker Amsterdam

officieel Fiat Jeep Alfa Romeo Fiat Professional en Abarth dealer vestiging Mobility Group Haaker in Heemstede

Vestiging Mobility Group Haaker Heemstede