Ontdek de Abarth 695

Met zijn aluminium motorkap, verstelbare dakspoiler en het onmiskenbare geluid van zijn Akrapovič-uitlaat toont de nieuwe Abarth 695 esseesse dat hij uit het juiste race-hout is gesneden.

Prijs vanaf:
€ 43.265,-

Een indrukwekkende gewichts-/pk-verhouding van 5,9 kg/pk, een specifiek vermogen van 132 pk per liter en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 6,7 seconde: dat zijn de belangrijkste wapenfeiten van de 1.4 T-Jet 180 pk-motor.

De Akrapovič-uitlaat onderscheidt zich door een uit duizenden herkenbare Abarth-sound. Met zijn titanium eindstukken klinkt dit hightech systeem niet alleen indrukwekkend, maar versterkt het ook de sportieve looks van de 695 esseesse.

De Sabelt Racing-stoelen bieden een perfecte zijdelingse steun voor een sportieve rijstijl: zelfs de geringste wisseling van belasting geven ze aan het lichaam door, waardoor u zich één met de weg voelt. Met hun witte buitenschaal, rode veiligheidsgordels en geborduurd 'one of 695'-logo op de hoofdsteunen zorgen ze ook voor de juiste race-vibes aan boord.

Abarth 695