Alfa Romeo Giulia en Stelvio tegen scherpe prijzen

Bij de Alfa Romeo-dealers schaf je nu de Giulia en Stelvio tegen een scherpe prijs aan. Ook gelden aantrekkelijke leasetarieven voor zakelijke rijders. 

De premiummodellen Alfa Romeo Giulia en Stelvio zijn standaard rijk uitgerust. Toch betaal je voor het Giulia-instapmodel nu slechts vanaf 45.250 euro. Deze uitvoering heeft een 200 pk sterke tweeliter benzinemotor en is achterwielaangedreven. Zakelijke rijders profiteren met operational lease van het actietarief vanaf 637 euro per maand, op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 te rijden kilometer per jaar. 

De SUV Stelvio heeft net zo’n aantrekkelijk instapmodel, die is echter vierwielaangedreven. Daarvan ligt de vanafprijs nu op 64.460 euro. Operational leaseprijzen beginnen bij 885 euro per maand. Een goede reden om de Alfa Romeo-dealer te vragen naar de voorraad.

In de instapmodellen beschik je standaard al over het infotainmentsysteem Alfa Connect, met 8,8 inch groot touchscreen; een 7 inch TFT-instrumentendisplay; cruise control; audio met acht speakers en bediening op het stuurwiel. Ook een noodremsysteem; rijstrookassistent; lichtmetalen wielen met aluminiumkleurige remklauwen; verstelbare voorstoelen met stoffen bekleding; en een start/stop-knop zijn aanwezig in zowel de sportsedan als SUV.

Tags: