Beperkt verkrijgbare Jeep Renegade Freedom

De gelimiteerd verkrijgbare Jeep Renegade Freedom is alleen in Nederland verkrijgbaar, in beperkte oplage. Toch geeft het merk op dit speciale model voordeel op de extra toegevoegde accessoires.

De Jeep Renegade Freedom is alleen bij de Nederlandse Jeep-dealers te bestellen. De limited edition is gebaseerd op de Renegade in Longitude-uitrusting er zijn extra accessoires toegevoegd. Het Infotainment Systeem met 5 inch touchscreen, de navigatie en Bluetooth, Remote USB, een tweedelige panoramisch schuif/kanteldak, 17 inch lichtmetalen velgen en een ‘Freedom’-badge maken het een heel aantrekkelijke Renegade.

Nog aanlokkelijker is de prijs. Jeep neemt namelijk een deel van de accessoirekosten voor eigen rekening. Daardoor kost de Renegade 1.4 MultiAir Freedom FWD met handbak slechts 27.640 euro. Kies je voor de DDCT-uitvoering (met automatische transmissie) dan ligt de prijs op 29.440 euro – en het accessoirevoordeel op meer dan 2.000 euro.

Er zijn zeven exterieurkleuren waarin de Renegade Freedom geleverd kan worden, standaard is dat in Sierra Blue. Het interieur heeft zwarte stoffen bekleding met zilvergrijze accentranden. Tegen meerprijs kan het Function Pack worden bijbesteld.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • extra accessoires
  • tegen voordeelprijs
  • diverse lakkleuren

Update

Er zijn nog altijd exemplaren verkrijgbaar. Tijdens de Jeep Adventure Days, ontvang je een extra bonus van 915 euro op dit model. Zo loopt het voordeel op tot ruim 3.000 euro.

Tags: