Drie nieuwe uitvoeringen Jeep naar Nederland

Jeep introduceert drie nieuwe, speciale uitvoeringen. De Wrangler Moutain, Compass Black Edition en Grand Cherokee S Limited zijn de productieversies van de studiemodellen die Jeep op de autosalon van Genève in maart onthulde.

Jeep liet op de autosalon van Genève drie speciale Jeeps zien. Alledrie deze edities komen naar Nederland in de komende maanden. De Jeep Grand Cherokee S Limited en Compass Black Edition waren op de autoshow nog studiemodellen maar zijn nu productieklaar gemaakt.

De Jeep Wrangler Mountain was al langer leverbaar in de Verenigde Staten en komt nu deze kant op. Nog deze maand staat de speciale editie in de showroom. Het meest opvallend aan de Wrangler Mountain is de kleur Gecko, andere kleuren zijn ook leverbaar. Je herkent de nieuwe uitvoering verder aan de Moutain-logo’s, de zwarte plaat op de motorkap, de grijze grille, de hoogglans grijze 17 inch wielen en de zwarte tankdop.

De Jeep Compass Black Edition komt in een gelimiteerde oplage eind augustus op de markt. ‘Zwart’ is hier het thema: grille, koplampbehuizingen, dakrails, instaplijsten en de wielen zijn in die kleur uitgevoerd. De Black Edition wordt leverbaar met een 2.2 dieselmotor.

De Grand Cherokee S Limited is een sportief ogende uitvoering van de Grand Cherokee. Jeep heeft dat bereikt door de dakrails te verwijderen, hoogglans zwarte elementen aan te brengen en speciale 20 inch wielen te monteren. In het interieur is nappaleder en koolstofvezel te vinden.

De prijzen van de drie nieuwe Jeep-uitvoeringen zijn nog niet bekend.

Tags: