Eerste foto’s vernieuwde Jeep Renegade

De wijzigingen zijn subtiel maar doeltreffend: maak kennis met de vernieuwde Jeep Renegade. Het merk presenteert de nieuwste versie van de compacte SUV op de Turin Auto Show.

Dit zijn de eerste foto’s van de vernieuwde Jeep Renegade. De wijzigingen zitten vooral aan de voorkant en geven de SUV een stoerdere uitstraling. De lamellen in de grille zijn breder en lager dan voorheen en de zwarte vlakken in de bumper zijn kleiner gemaakt. Met de moderne led-verlichting in de koplampen kan de Renegade er weer even tegenaan.

Aan de achterkant is bijna alles hetzelfde, alleen de indeling en omlijsting van de achterlichten zijn gewijzigd. Of er ook binnenin wijzigingen worden doorgevoerd is niet bekend, Jeep geeft daarover nog geen informatie. Het infotainmentsysteem werd begin dit jaar al geupdatet.

Nieuwe motoren

Eerder deze week maakte Jeep bekend dat er compleet nieuwe motoren klaar staan voor de vernieuwde Renegade. De huidige benzinemotoren maken plaats voor nieuwe exemplaren, een 1.0 driecilinder met 120 pk en een 1.3 viercilinder met 150 en 180 pk. Later deze maand krijgen we meer informatie over de nieuwe motoren, als we gaan rijden met de vernieuwde Renegade.

Tags: