Fiat Bedrijfswagenweken

ZE ZIJN ER WEER! DE FIAT BEDRIJFSWAGENWEKEN

Nieuwe bedrijfswagen nodig? Profiteer tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van 1 t/m 22 oktober van:

  • Voordeel oplopend tot maar liefst €12.000
  • 0% rente bij financiering
  • Rijden binnen 10 dagen.

TIJDELIJK GEEN RENTE BIJ FINANCIERING

Bovenop de scherpe acties profiteert u tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken van 0% rente bij financiering.

Ook van toepassing op de tijdelijk verkrijgbare Pro Edition serie: standaard rijk uitgeruste actiemodellen direct uit leverbaar voorraad:


Nieuwe Ducato met 9-traps automatische versnellingsbak

De Fiat Ducato is verkrijgbaar met gloednieuwe 9-traps automatische versnellingsbak. Kies voor maximaal comfort met uiterst soepele overgangen tussen versnellingen, een hoog koppel en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Vraag naar de scherpe introductieprijs en de andere innovaties die de nieuwe Ducato u biedt op het gebied van connectiviteit en veiligheid.


Profiteer van de oktober Fiat Bedrijfswagenweken maand!


Voorwaarden
De Fiat Bedrijfswagenweken acties zijn geldig van 1 t/m 22 oktober 2019. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 1 tot en met 22 oktober via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden. Informeer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Maximaal voordeel van €12.000 betreft de Ducato Luxury Pro L3H2. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

Tags: