Fiat Bedrijfswagenweken met diverse aanbiedingen

Veel korting en financiering met 0 procent rente

Fiat organiseert van 16 tot en met 31 maart 2020 de Bedrijfswagenweken. Tijdens de actieperiode profiteer je van 0 procent rente, voorraadkorting en extra uitrusting.

De Fiat Bedrijfswagenweken zijn er weer. Dit keer kun je kiezen uit drie deals: geen rente bij de financiering van een nieuwe bedrijfswagen, rijk uitgeruste voorraadmodellen en prijskortingen tot 11.000 euro.

0 procent rente

‘Topdeal 1’ is 0 procent rente bij de financiering van een nieuwe Fiat bedrijfswagen. Het maakt daarbij niet uit welke model of welke uitvoering je kiest en ook niet of de auto uit de voorraad komt of nieuw wordt besteld. Deze deal is te combineren met een van de andere deals tijdens de bedrijfswagenweken.

Pro Edition uit voorraad

Tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken koop je de Pro Edition van de Doblò, Talento of Ducato extra voordelig. De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar. De Doblò Pro Edition is er vanaf 11.890 euro (exclusief belastingen) en is standaard uitgerust met een navigatiesysteem, airconditioning en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. De Talento Pro Edition heeft een vanafprijs van 16.995 euro en heeft naast de uitrusting van de Doblò ook nog een trekhaak en een volwaardig reservewiel. De Ducato is er als Luxury Pro Edition vanaf 17.500 euro, met als belangrijkste extra uitrusting led-dagrijverlichting, een achteruitrijcamera en bumpers in carrosseriekleur.

Voordeel tot 11.000 euro

In plaats van de Pro Edition kun je ook kiezen voor een andere uitvoering uit voorraad. Het voordeel kan in dat geval oplopen tot 11.000 euro. Bovendien kun je binnen 10 dagen instappen en wegrijden in een nieuwe bedrijfswagen.

Bekijk de voorraad

Tags: