Fiat Professional Bedrijfswagenweken

Veel korting en financiering met 0 procent rente

Fiat organiseert van 5 tot en met 16 oktober 2020 de Bedrijfswagenweken. Tijdens de actieperiode profiteer je van 0 procent rente, voorraadkorting en extra uitrusting.

De Fiat Bedrijfswagenweken zijn er weer. Dit keer kun je kiezen uit twee deals: geen rente bij de financiering van een nieuwe bedrijfswagen en rijk uitgeruste voorraadmodellen met prijskortingen tot 9.000 euro.

0 procent rente

Financiering van een nieuwe Fiat bedrijfswagen is nu mogelijk tegen 0% rente. Het maakt daarbij niet uit welke model of welke uitvoering je kiest en ook niet of de auto uit de voorraad komt of nieuw wordt besteld. Deze deal is te combineren met een van de andere deals tijdens de bedrijfswagenweken.

Pro Edition uit voorraad

Tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken koop je de Pro Edition van de Doblò, Talento of Ducato extra voordelig. De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar. De Doblò Pro Edition is er vanaf 12.115 euro (exclusief belastingen) en is standaard uitgerust met een navigatiesysteem, airconditioning en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

De Talento Pro Edition heeft een vanafprijs van 17.440 euro en heeft naast de uitrusting van de Doblò ook nog een trekhaak en een volwaardig reservewiel.

De Ducato is er als Pro Edition vanaf 18.450 euro, met als belangrijkste extra uitrusting radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, achteruitrijcamera, tablet & smartphone houder en nog veel meer.

Rijden binnen 10 dagen

Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 dagen weg!

Voorwaarden

Vraag uw verkoopadviseur naar de exacte voorwaarden.

Bekijk de voorraad

Tags: