Fiat Professional Financial Lease actie

2,9 procent rente bij 3 jaar looptijd

Fiat heeft diverse financieringsproducten voor haar bedrijfswagens. Het biedt Financial Lease tijdelijk tegen een aantrekkelijk rentepercentage aan.

FGA Capital, de financiële tak van de Fiat Groep, stelt ondernemers die een Fiat-bedrijfswagen willen rijden in staat deze te leasen. Dat kan een Operational Lease zijn maar ook Financial Lease. Voor laatstgenoemde vorm geldt tijdelijk een actie.

Ga je een nieuw Financial Leasecontract aan voor maximaal 36 maanden dan betaal je nu slechts 2,9 procent rente. Een langere looptijd is ook mogelijk, dan betaal je 4,9 procent rente. Het is mogelijk om een aanbetaling en/of slotbetaling te doen.

Bij Financial Lease ben je bij ingang van het contract al economisch eigenaar van de auto, die je dus direct op de balans kunt zetten. Je financiert alleen de aankoop – tot een maximum bedrag – waarover je maandelijks een vaste aflossing plus rente betaalt. Het maximaal te financieren bedrag bedraagt 10.000 euro voor de Fiorino en Doblò Cargo, 15.000 euro voor de Scudo en 20.000 euro voor de Ducato.

Meer weten?

De verkoopadviseurs bij Mobility Group Haaker informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van Financial lease. Stuur ons een bericht of bel voor meer informatie naar een van onze vestigingen.

Neem contact op

Voorwaarden

De actie geldt niet voor de Fiat Strada. Deze actie is geldig t/m 30 september 2014. Vraag naar de volledige actievoorwaarden.

Let op! Geld lenen kost geld.

Tags: