Ontdek de Fiat Scudo

De multifunctionele bestelwagen van Fiat Professional is terug! De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto.

Prijs vanaf:
€ 20.795,- excl. BTW/BPM
Bekijk de prijslijst

De nieuwe Scudo combineert de veelzijdigheid en doelmatigheid van een bedrijfswagen met het rijcomfort van een personenauto. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden van de bestuurdersstoel en het stuurwiel en een rijpositie die vergelijkbaar is met die van een auto, zit u altijd ontspannen achter het stuur. Al is uw werkdag nog zo lang.

Overweegt u om over te stappen op elektrisch rijden? Bijvoorbeeld om verzekerd te zijn van toegang tot de milieuzones die steeds meer steden instellen? Dan kunt u rekenen op de nieuwe E-Scudo die met de krachtigste aandrijflijn van zijn klasse een bereik tot 330 kilometer biedt in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h.

De nieuwe Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Daardoor is er altijd een Scudo die exact aan uw eisen beantwoordt.

Fiat Scudo