Verassend en verleidelijk

Er is een nieuwe Fiat 500C: de legendarische 500 cabrio is verrassender en verleidelijker dan ooit. En biedt nog steeds het unieke gevoel van vrijheid als altijd.

fiat 500cabrio

Zijn meest modieuze zijde

achterkant cabrio

De achterzijde van de 500C onderscheidt zich door het afgeronde profiel van de cabriokap, waarin de glazen achterruit, het derde remlicht en een subtiele dakspoiler zijn geïntegreerd. Het innovatieve openingsmechanisme maakt het mogelijk de kap met een simpele druk op de knop elektrisch te openen of te sluiten. Als origineel designelement is de kap beschikbaar in drie kleuren: rood, zwart en beige.
Andere opvallende designdetails zijn de nieuwe verchroomde sierstrip op de achterbumper waarin het mistachterlicht en achteruitrijlicht zijn opgenomen, en de nieuwe achterlichtunits, die een omlijsting op de carrosserie vormen waarin de achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers zijn geïntegreerd.
Een unieke en gedurfde oplossing die laat zien hoe de 500C zich steeds weer weet te vernieuwen zonder zijn oorspronkelijke karakter te verliezen.