COMFORTABEL VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN

Fiat 500L

De 500L combineert het karakteristieke uiterlijk van de 500 met extra bescherming en een overvloed aan ruimte. De vrijwel rechtopstaande voorruit en gedeelde voorruitstijl zorgen voor meer leefruimte en een voortreffelijk zicht voor alle inzittenden.

De brede ‘gordel van glas’ rond het inzittendencompartiment kent nauwelijks dode hoeken en laat een enorme hoeveelheid licht toe tot het in typische 500-stijl uitgevoerde interieur.

06_bigADEMBENEMEND UITZICHT

Met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter is het optionele glazen panoramadak het grootste van zijn klasse. Het is verkrijgbaar in zowel een vaste versie, als in een elektrisch te openen Skydome-variant.

KLEIN, MAAR TOCH GROOT

Met zijn lengte van 4,15 meter, breedte van 1,78 meter en hoogte van 1,66 meter combineert de 500L de ruimte en veelzijdigheid van een fullsize MPV met de wendbaarheid en het parkeergemak van een stadsauto.

03_bicolor_620×300EEN OF TWEE KLEUREN?

Met een keuze uit elf carrosseriekleuren, twee extra kleuren voor het dak en drie tinten voor de velgen, biedt de 500L meer mogelijkheden om hem aan je persoonlijke smaak aan te passen dan welke andere auto uit zijn klasse dan ook. Het is en blijft tenslotte een 500.

HAPPY FAMILY

De 500L maakt het hele gezin blij. Met zijn zonnige karakter verwelkomt hij iedereen met eersteklas comfort. En een overvloed aan ruimte: dankzij zijn 3,17 m3 aan interieurruimte is er plaats voor alles en iedereen.

1500 STOELOPSTELLINGEN

Van alle stoelen kan de opstelling op acht verschillende manieren worden aangepast, wat een totaal van meer dan 1500 stoelopstellingen oplevert.
Zo kan de rugleuning van de voorpassagiersstoelworden neergeklapt, waardoor een handig tafeltjeontstaat. En de gescheiden zitplaatsen van deachterbank zijn niet alleen in lengterichting te verstellen, maar dankzij het Fold&Tumble-systeem ook in een handomdraai weg te klappen, zodat een geheel vlakke laadvloer ontstaat. Met de achterbank neergeklapt neemt de inhoud van de bagageruimte toe van 455 tot maar liefst 1480 liter.

1500 STOELOPSTELLINGEN

ALLES OP Z’N PLEK

Dankzij de 22 opbergvakken heb je in de 500L altijd al je spullen binnen handbereik. Of het nu gaat om een laptop, je telefoon, een flesje water of een paraplu, voor alles is er een veilige opbergplek.

DE TOEKOMST LIGT IN DE RUIMTE

Space

01_touchscreen_470×400Niet de ruimte van het heelal, maar een ruimte die speciaal is afgestemd op alles wat je nodig hebt, gebouwd op basis van innovatieve technologie en veiligheidsconcepten.
De 500L is een auto die dat allemaal in zich heeft. Een auto die alles aankan, die klaar is voor de toekomst. Op het audiosysteem van de 500L kun je via Bluetooth®, de USB-aansluiting of de Aux-ingang een mp3-speler, je smartphone of een USB-stick aansluiten, waarna je via het touchscreen of met de bedieningstoetsen op het stuurwiel gemakkelijk de playlists of tracks kunt selecteren die je wilt beluisteren.

BETER BESCHERMD DAN OOIT

De standaarduitrusting omvat een breed pakket geavanceerde voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid. Zoals zes airbags, ABS met B.A.S. (hydraulische remassistentie) en een ESC-systeem. Dit elektronische stabiliteitscontrolesysteem voorkomt niet alleen dat de auto in een slip raakt bij een plotselinge uitwijkmanoeuvre, maar omvat ook een hele reeks andere veiligheidsverhogende functies, waaronder ASR/MSR om het doorslippen van de aangedreven wielen bij fel accelereren of sterk afremmen op de motor tegen te gaan, Hill Holder om het wegrijden tegen een heuvel op te vergemakkelijken, DST (Dynamic Steering Torque) om de bestuurder in moeilijke situaties te helpen de juiste stuurbewegingen uit te voeren, en ERM, een elektronische regelsysteem om in extreme situaties over de kop slaan van de auto te voorkomen.
Voor extra veiligheid in het drukke stadsverkeer kan de 500L optioneel worden uitgerust met City Brake Control, een voorziening die de aanwezigheid van andere voertuigen of obstakels detecteert en automatisch de remmen bedient om een aanrijding te verhinderen of de gevolgen daarvan te verminderen.