DE KLEINE GROTE CROSS-OVER.

fiat-500l-trekking-beach

Een grotere bodemvrijheid, speciale allroad-bumpers en standaard gemonteerde bodembeschermplaten benadrukken de stoere crossover-stijl van de 500L Trekking. Samen met vele andere fraaie details, zoals de matglanzende portierhendels, flankstootlijsten met sierstrips van geborsteld staal, zijskirts en verbrede wielkastranden. En niet te vergeten de standaard gemonteerde 17-inch geslepen lichtmetalen velgen.

fiat-500L-trekking-uitzichtADEMBENEMEND UITZICHT

Met een oppervlakte van 1,5 vierkante meter is het optioneleglazen panoramadak het grootste van zijn klasse. Het is verkrijgbaar in zowel een vaste versie, als in een elektrisch te openen Skydome-variant.

KLEIN, MAAR TOCH GROOT

Met zijn lengte van 4,15 meter, breedte van 1,78 meter en hoogte van 1,66 meter combineert de 500L Trekking de ruimte en veelzijdigheid van een fullsize MPV met de wendbaarheid en het parkeergemak van een stadsauto.

SPRANKELENDE KLEUREN

De 500L Trekking bruist van energie. Daarom is geel zijn favoriete kleur. Maar in ook de andere carrosseriekleuren en verschillende bicolore-combinaties komt hij energiek voor de dag.

portasciVRIJE GEEST

Elke dag wacht het onbekende op ontdekking. En dan het liefst met de 500L Trekking: een avontuurlijk ingestelde auto voor zowel kleine als grote outdoor-expedities. Met zijn 3,17 m3 aan interieurruimte biedt hij genoeg plaats voor je hele gezin, al je vrienden en wie en wat je verder ook maar wilt meenemen.

WAT MOET ER NOG MEER MEE?

Met de 500L Trekking kun je echt alles meenemen wat je denkt nodig te hebben voor een grote reis. De gescheiden zitplaatsen van de achterbank zijn niet alleen in lengterichting te verstellen, maar ook in een handomdraai weg te klappen. Dat levert een 1480 liter aan bagageruimte op en een geheel vlakke laadvloer voor het vervoer van voorwerpen met een lengte tot maar liefst 2,4 meter. Maar ook zonder trucs is de bagageruimte met zijn inhoud van 455 liter verrassend groot!

OOK SLECHTE WEGEN WORDEN LEUK

Comfort en veiligheid gaan hand in hand dankzij de standaard gemonteerde M+S-banden. Slechte of onverharde wegen leveren geen enkel probleem meer op en bieden voortaan zelfs een leuke uitdaging!

Alle wegen worden leuk

OUTDOOR OF STADSE CHIC?

Je kunt de 500L Trekking helemaal krijgen zoals je wilt. In een stoere outdoor-outfit van magnesiumgrijze bekledingsstof met bruine eco-lederen inzetstukken of in een chique grotestadstenue met zwarte interieurbekleding voorzien van inzetstukken van wit eco-leder.

DE TOEKOMST LIGT IN DE RUIMTE

Niet de ruimte van het heelal, maar een ruimte die speciaal is afgestemd op alles wat je nodig hebt, gebouwd op basis van innovatieve technologie en veiligheidsconcepten. De 500L Trekking is een auto die dat allemaal in zich heeft. Een auto die alles aankan, die klaar is voor de toekomst.

Dashboard van de Fiat 500L Trekking

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Met speels gemak verruilt hij het drukke stadsverkeer voor uitdagende onverharde wegen en paden: een simpele druk op de knop volstaat voor het inschakelen van Traction+, een innovatief tractieregelingssysteem waarmee u altijd verzekerd bent van optimale grip op modder, sneeuw, zand of ijs.

MUZIEKSTUDIO

Op het audiosysteem van de 500L Trekking kun je via Bluetooth®, de USB-aansluiting of de Aux-ingang een mp3-speler, je smartphone of een USB-stick aansluiten, waarna je via het touchscreen of met de bedieningstoetsen op het stuurwiel gemakkelijk de playlists of tracks kunt selecteren die je wilt beluisteren. Dankzij een geavanceerd equalizer-algoritme staat het nieuwe premium HiFi-systeem dat is ontwikkeld in samenwerking met Beats Audio daarbij garant voor een sublieme geluidsweergave met een kristalheldere sound. Door middel van zes luidsprekers in de voor- en achterportieren, een subwoofer in de bagageruimte en een digitale achtkanaalsversterker levert de installatie een vermogen van maximaal 520 watt.

BETER BESCHERMD DAN OOIT

De standaarduitrusting omvat een breed pakket geavanceerde voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid. Zoalszes airbags, ABS met B.A.S. (hydraulische remassistentie) en een ESC-systeem. Dit elektronische stabiliteitscontrolesysteem voorkomt niet alleen dat de auto in een slip raakt bij een plotselinge uitwijkmanoeuvre, maar omvat ook een hele reeks andere veiligheidsverhogende functies, waaronder ASR/MSR om het doorslippen van de aangedreven wielen bij fel accelereren of sterk afremmen op de motor tegen te gaan, Hill Holder om het wegrijden tegen een heuvel op te vergemakkelijken, DST (Dynamic Steering Torque) om de bestuurder in moeilijke situaties te helpen de juiste stuurbewegingen uit te voeren, en ERM, een elektronische regelsysteem om in extreme situaties over de kop slaan van de auto te voorkomen.
Voor extra veiligheid in het drukke stadsverkeer kan de 500L optioneel worden uitgerust met City Brake Control, een voorziening die de aanwezigheid van andere voertuigen of obstakels detecteert en automatisch de remmen bedient om een aanrijding te verhinderen of de gevolgen daarvan te verminderen.