Prijs nieuwe model vanaf:€ 25.895

Leaseprijs vanaf: € 257,76 per maand

Zoek een Fiat Doblò op voorraad

Nieuw Occasion Totale voorraadlijst

GENOEG RUIMTE VOOR ALLES EN IEDEREEN

Fiat Doblò

Een weekendje naar zee, een skivakantie, een zondagmiddag naar de woonboulevard: de nieuwe Doblò biedt volop ruimte voor alles wat je alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin wilt ondernemen.

De nieuwe Doblò onderscheidt zich met zijn nieuwe design en nieuwe stijl. Maar onderhuids heeft hij nog hetzelfde no-nonsense karakter als vanouds. Maak kennis en overtuig jezelf!

650x400_footer_doblo_new2MOOI OM TE ZIEN, HEERLIJK OM IN TE RIJDEN

Bekijk hem eens goed en bewonder zijn nieuwe stijl: het volledig vernieuwde front met de fraai geïntegreerde koplampen, de nieuwe lichtmetalen velgen, het royale glasoppervlak en de nieuwe achterlichtunits geven hem een unieke uitstraling. En maken hem zeker in de nieuwe donkergrijze kleur tot een opvallende verschijning.

STIJLVOL VANBUITEN EN VANBINNEN

De frisse stijl van de nieuwe beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook het interieur is helemaal up-to-date gebracht met een nieuw ontworpen dashboard en stuurwiel. Daarbij is veel aandacht besteed aan de ergonomie: zo blinkt het instrumentenpaneel uit door zijn intuïtieve bediening en zijn er volop mogelijkheden voor het onder handbereik opbergen van alles wat je onderweg nodig hebt. Daarnaast zijn er nog de vele doordachte details die het verblijf aan boord nog aangenamer maken.

Fiat Doblo comfort

GENOEG RUIMTE VOOR ALLES EN IEDEREEN

Wat je ook mee wilt nemen, in de nieuwe Doblò past het. Is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte. Maar de nieuwe Doblò is meer dan een ruimtewonder: net als de buitenkant is ook het interieur grondig vernieuwd.

DE BESTE BESCHERMING DIE JE JE KUNT WENSEN

Met zijn moderne technologie biedt de Doblò een hoge mate aan comfort en bescherming, of je nu even boodschappen gaat doen of met het hele gezin op vakantie gaat.

Fiat Doblo 2015

Doblo technologieGEAVANCEERD INFOTAINMENTSYSTEEM

Uconnect® Radio-infotainmentsysteem met touchscreen: bellen, je favoriete muziek selecteren of je berichten checken. Allemaal even makkelijk en intuïtief.

BESCHERMING OP ALLE FRONTEN

Zijairbags ondersteunen de werking van de frontairbags en beschermen het hoofd, de borstkas en het bekken van de voorpassagiers bij een aanrijding van opzij. Het inzittendencompartiment is verder beveiligd met kreukelzones die de energie bij een botsing opvangen en portieren die bij een ongeluk niet openspringen. Elektronische stabiliteitsregeling (ESP) – standaard op alle versies – zorgt voor behoud van de koersstabiliteit bij plotselinge uitwijkmanoeuvres, terwijl de bi-linkachterwielophanging alle oneffenheden in het wegdek perfect opvangt zodat alle wielen altijd een goed wegcontact hebben.

EXTRA VEILIGE SLOTEN

Voor een complete beveiliging kan de Doblò worden uitgerust met deadlock-sloten, waarbij het na het afsluiten van de auto onmogelijk is de portieren of de tankdop zonder sleutel van binnenuit te openen.