Prijs nieuwe model vanaf:€ 18.550,-

Leaseprijs vanaf: € 348,11 per maand

Zoek een Fiat Ducato op voorraad

Nieuw Occasion Totale voorraadlijst

Innovatief design. Veilig, robuust en dynamisch.
Ontworpen om lagere reparatiekosten te garanderen.

Een NIEUWE GENERATIE lichte bedrijfswagens

De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds elangrijker. Op basis van die uitgangspunten is de nieuwe Ducato ontwikkeld, de ideale oplossing voor een wereld die constant beweging is.

Een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat uw transporteisen ook zijn. Met de nieuwe Ducato is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Optimale prestaties, maximale flexibiliteit, hoge laadvermogens en grote efficiency

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met de bestelwagens, minibussen en chassisversies van de Ducato en Ducato Heavy bent u verzekerd van optimale prestaties, maximale flexibiliteit, hoge laadvermogens en grote efficiency. En dat alles tegen bedrijfskosten die tot de laagste in deze klasse behoren.

Stijl
Een innovatieve look en een dynamisch en robuust karakter

EXTERIEUR
Veiligheid, stabiliteit en efficiëntie

Koplampen met led-dagrijlichten: Deze zijn voor hun hoofdfunctie op optimale wijze geplaatst en zijn opnieuw ontworpen voor een perfecte afstemming op de voertuigvormen. Ze bieden dankzij het nieuwe ontwerp, en ondanks de beperkte afmetingen, 40% meer lichtopbrengst. De (optionele) led-dagrijlichten garanderen een langere levensduur, een laag energieverbruik, een afname van het brandstofverbruik en een unieke stijl.

Grille: De grotere en bredere grille roept een idee van kracht en dynamiek op en is ontworpen om: Een betere toegang tot de motorruimte toe te staan. De luchtdoorvoer te vergroten. Resistenter en eenvoudig vervangbaar te zijn. Ook beschikbaar in de glanszwarte variant.

fiat-ducato-faro_led_zoom fiat-ducato-fendi-nebbia_zoom fiat-ducato-plancia-techno_zoom

INTERIEUR
Voortreffelijk comfort, elegantie en functionaliteit

De bestuurdersplaats en het nieuwe dashboard

De bestuurdersstoel biedt talrijke verstelmogelijkheden: hoogteverstelling, verstelling in de langsrichting en verstelbare lendensteun zijn gecombineerd met de hoogteverstelling van het stuurwiel, zodat elke bestuurder de ideale rijpositie kan vinden. De stoel kan ook met verwarming, vering en een verstelbare armsteun worden geleverd.

De bedieningselementen en meters zijn eenvoudig toegankelijk en te bedienen dankzij het nieuwe ergonomische dashboard met middenconsole waarin de nieuwe radio is opgenomen, een nuttige tablethouder, een handige flessenhouder of, als alternatief, een ruim vak dat plaats biedt aan een 15,6″ laptop.

Het instrumentenpaneel, met wit op zwart grafiek, is ontworpen om optimale leesbaarheid en zichtbaarheid aan alle benodigde informatie te verzekeren.
Als alternatief voor de enkele bijrijdersstoel is een tweezits bijrijdersbank leverbaar.

Voor een nog aangenamere en harmonieuze cabine kan gekozen worden uit: drie verschillende stoelbekledingen – grijze stof, velours en kunstleer twee dashboarduitvoeringen – Basic, praktisch en functioneel, en het stijlvolle Techno.

Functionaliteit in de cabine

 • Schrijfblad met documentenklem: bij versies met een tweezits bijrijdersbank kan het middengedeelte van de rugleuning neergeklapt worden. Zo ontstaat een praktisch werkblad met documentenklem, naast twee beker-/flessenhouders.
 • Gekoeld dashboardkastje: een ruim, hoog vak dat als koelvak voor voedsel en drank fungeert als de airconditioning is ingeschakeld.
 • Cup Holder: een praktisch aflegvak voor twee flessen van 0,75 l en een smartphone in een toegankelijke zone die tegen zonlicht is beschermd. Als alternatief is een praktisch afsluitbaar kastje aanwezig, dat een laptop met 15,6” sch rm kan bevatten.
 • Ruim open opbergvak verdeeld in twee secties. Aflegvak, bekerhouder en muntenhoude, ruime kastjes.
 • Tablet Holder (binnenkort leverbaar): een van de exclusieve noviteiten van de Nieuwe Ducato. Biedt dankzij het unieke ontwerp plaats aan elke tablet en smartphone (display tot 10”), naast de klassieke blocnotes.

fiat-ducato-porta-tablet_2_zoom fiat-ducato-vano-refrigerante_zoom

KLIMAATREGELING
Altijd een ideaal binnenklimaat

De klimaatregeling garandeert ideale reisomstandigheden: de talrijke luchtroosters zijn goed verdeeld, afzonderlijk richtbaar en verstelbaar, ook om voor een snellere ontwaseming van de ruiten te zorgen de groter uitgevoerde condensator en de effectieve luchtmeng-unit brengen de temperatuur in korte tijd op het gewenste niveau.

Afhankelijk van de versies zijn beschikbaar: verwarmings- en ventilatiesysteem; handbediende airconditioning; automatische airconditioning met zonlichtsensor; Aanvullende airconditioning met koelgroep achter, om ook de passagiers op de tweede en derde rij van een aangenaam binnenklimaat te verzekeren (Personenvervoer).

Autonome Webasto verwarmingsunit

Verwarmt de motor en het interieur snel, waardoor het comfort aan boord zelfs in de meest barre klimaten verbeterd wordt. Leverbaar op aanvraag in automatische uitvoering of in programmeerbare uitvoering, waarbij de voorziening ook ingeschakeld wordt bij uitgeschakelde motor om:

 • in te stappen in een aangenaam voorverwarmd interieur
 • de ruiten te ontdooien en bewasemde ruiten te voorkomen
 • de motor voor te verwarmen, waardoor de vervuilende emissies en het brandstofverbruik worden teruggebracht.

Warmtewerende voorruit

Houdt de infraroodstralen tegen, waardoor het interieur koeler blijft: tot 15° lager in vergelijking met een voertuig met een normale voorruit. Hierdoor hoeft de airconditioning minder te koelen, wat het brandstofverbruik verlaagt en het comfort verbetert.

PRESTATIES
Kracht, lage kosten, rijeigenschappen

EURO 5+ MOTOREN
Zuiniger, ecologischer, hogere prestaties

Ducato biedt 4 Euro 5+ motoren met een vermogen van 115, 130, 150, 180 pk, zodat u altijd bent verzekerd van het prestatieniveau dat het beste bij uw transportbehoeftes aansluit.

MultiJet II

Dit is de nieuwe Multijet generatie: een innovatief brandstoftoevoersysteem met snel werkende verstuivers die meerdere inspuitingen vlak achter elkaar kunnen uitvoeren – maximaal 8 per cyclus – voor een optimale verbranding die resulteert in: meer vermogen en tot een minimum teruggebrachte vervuilende emissies; een stillere werking. Deze motoren zijn ook lichter, wat het laadvermogen ten goede komt, dankzij: een eenvoudigere constructie; optimalisatie van de componenten. Leverbaar met een vermogen van 115, 130 en 150 pk.

fiat-ducato_motore_14_zoom fiat-ducato-dettaglio-pomello-cambio2_zoom fiat-ducato-dettaglio-pomello-cambio_zoom

COMFORT-MATIC VERSNELLINGSBAK
De voordelen van een handgeschakelde bak gecombineerd met het comfort van een automaat

Het gaat om een gerobotiseerde automatische versnellingsbak met 6 versnellingen plus achteruitversnelling die de volgende voordelen biedt:

 • Hogere prestaties
 • Lager brandstofverbruik
 • Ontspannen, minder vermoeiend rijden, met name in druk verkeer
 • Voorkomt verkeerd gebruik van de versnellingsbak
 • Inschakelbare UP-functie voor automatisch kiezen van de ideale schakelmomenten bij het beklimmen van hellingen met maximale belading.

De ComfortMatic kent drie bedieningsstanden:

 • automatisch: automatische bediening met normale schakelkarakteristiek
 • halfautomatisch: om in geval van noodzaak schakeladviezen te geven, ook al blijft de automatische werking behouden
 • manual: handmatige bediening voor een volledig persoonlijke rijstijl om maximale efficiëntie bij maximale belading of op hellingen te bieden, is de inschakelbare UP-functie beschikbaar, die de ideale schakelmomenten kiest zodat onder alle omstandigheden een optimale motorwerking is gegarandeerd.

Goederenvervoer: Beschikbaar op versies met 130 MultiJet, 150 MultiJet en 180 MultiJet motor.
Personenvervoer: Beschikbaar op versies met 150 MultiJet motor.
Chassisversies: Beschikbaar op versies met 130 MultiJet, 150 MultiJet en 180 MultiJet motor.

EFFICIËNTIE
Bedrijfskosten onder de laagste van de gehele categorie

De grootste uitdaging van elk werk bestaat uit het verlagen van de kosten, het optimaliseren van de resultaten en de kwaliteit nooit uit het oog verliezen. Daarom is de Nieuwe Ducato ontworpen om flexibiliteit, een hoog laadvermogen en een enorme efficiëntie te garanderen. Dankzij talrijke maatregelen zijn het laadruimtevolume en de praktische benutbaarheid extra verbeterd. De achterdeuren zijn ontworpen om elke beschikbare centimeter voor eenvoudig inladen te benutten, terwijl de zijdeuren zich met ongelooflijk gemak laten openen. In de laadruimte garanderen talrijke uitvoeringsmogelijkheden de veelzijdigheid van een gammatopper. De royale laadruimte doorstaat alle vergelijkingen: dankzij geoptimaliseerde afstanden tussen de wielkasten, biedt hij een grote en regelmatige vorm, die ook is bedacht voor het extreem eenvoudig en veilig aanbrengen van schappen, vloeren of scheidingswanden.

De Nieuwe Ducato Chassisversies bieden een motorengamma dat krachtig, efficiënt qua verbruik en emissies, dynamisch en ecologisch is.