De perfectie combinatie van stijl en functionaliteitDesign

De nieuwe Tipo geeft u zo veel! Voor zo weinig! Dus voel je rijk, zonder te veel uit te geven. En geniet van z’n rijke standaarduitrusting, enorme ruimte en heerlijke comfort. Typisch Tipo!

ONTWERP EN VORMGEVING

Het fameuze Centro Stile Fiat in Italië, ontwierp de Tipo Stationwagon met het oog op functionaliteit en comfort. Het resultaat? Een veelzijdige stationwagon met een tijdloos uiterlijk en ongekend ruim interieur. Of heb je aan 4,57 meter pure vrijheid nog niet genoeg?

OPVALLENDE PERSOONLIJKHEID

Eigentijdse, krachtige vormgeving. Van de in het oog springende LED verlichting tot de opvallende, horizontale grille met verchroomde details. En dan die strakke lijnen van de motorkap, naar het dak, naar de achterspoiler. In de Tipo Stationwagon komen alle elementen elegant en harmonieus samen. En zorgen bij elkaar voor de krachtige Tipo-uitstraling.

Plaats voor uw familieInterieur en comfort

EEN ZEE AAN RUIMTE VOOR UW GEZIN

Praktisch, aangenaam en comfortabel. Voor jou, maar natuurlijk ook voor al de passagiers. Zelfs de allergrootsten. Want de Tipo Stationwagon geeft 5 mensen van 1,85m alle ruimte. Met het grootste gemak! Wat een ruimte. Een zee aan beenruimte. De wereld aan je voeten!

ALLES ONDER CONTROLE

Het stuur, de pedalen en de bestuurdersstoel zijn perfect op elkaar afgesteld en zorgen voor een comfortabele en ergonomische rijhouding. Dat zit wel goed dus en je hebt alles onder controle met een enkele aanraking.

GROOT, GROTER, GROOTST

Denk groot en stelt u zich eens voor: 550 liter eenvoudig toegankelijke bagageruimte met een lage laaddrempel en zonder kofferbakrand. Inclusief het aanpasbare Magic Cargo Space-systeem voor het maximaliseren van volume en flexibiliteit. Om nog maar te zwijgen van de Flip&Fold-achterstoelen voor een volledig vlakke bagageruimte met een lengte van zo’n 1,80 m (1650 liter). Denk groter! Denk Tipo!

VIJF COMFORTABELE STOELEN MET DE WERELD AAN JE VOETEN

De Fiat Tipo Stationwagon biedt vijf comfortabele, ondersteunende, ergonomische stoelen, in stof of leer. Neem lekker plaats en geniet van het uitzicht. Van het gemak. En van ongekend veel beenruimte. Je hebt de wereld aan je voeten!

Alle technologie binnen handbereikTechnologie en functionaliteit

VERWEN ZE MET UCONNECT™-TECHNOLOGIE

Je mag je kinderen best verwennen! Laat ze maar luisteren naar hun favoriete muziek op Deezer of TuneIn. Laat ze hun smartphone aansluiten op het Uconnect™ 7” HD LIVE tablet-systeem. Laat ze hun gang gaan en stoor ze niet. Tenzij jijzelf naar het nieuws wilt luisteren op Reuters. Of de route wilt opzoeken met de TomTom 3D-kaarten. Het kan met een simpele aanraking van het scherm.

INTELLIGENTE ENERGIE

Van de 1.4 95pk benzine tot de 1.6 liter MultiJet 120pk diesel, biedt de Fiat Tipo Stationwagon u de juiste oplossingen voor de beste prestaties. En dat met een brandstofverbruik vanaf slechts 3,4 l/100 km. Dat is slim! Slim qua energie!

VOOR ALLE ZEKERHEID

Geruststellend veilig. Dat is de Fiat Tipo Stationwagon die dankzij aanpasbare cruise control, altijd op veilige afstand van de auto voor je blijft. En dankzij volledige remcontrole, die bij noodgevallen automatisch remt, bent u verzekerd van nog meer bescherming. Voor jou en je gezin. Voor alle zekerheid!