Gelimiteerde Abarth 695 XSR Yamaha nu verkrijgbaar

Abarth haalt tien exemplaren van de 695 XSR Yamaha naar Nederland. De prijs van de speciale uitvoering bedraagt 37.995 euro.

Abarth is als sponsor verbonden aan het MotoGP raceteam van Yamaha en komt daarom met een speciale versie van de Abarth 500. De 695 XSR Yamaha wordt in een gelimiteerde oplage gebouwd, er komen tien exemplaren naar Nederland. De prijs bedraagt 37.995 euro.

De 695 XSR Yamaha is te herkennen aan de koolstof voorbumper, rode accenten op de bumpers en spiegelkappen, 17 inch matzwarte wielen, het XSR-logo aan de achterkant en de speciale kleur Pista Grey. Yamaha brengt tegelijkertijd ook een motorfiets uit die stijlkenmerken deelt met de Abarth 695 XSR Yamaha.  

Technisch is de speciale Abarth ook aangepakt. Een Akrapovic-uitlaat met koolstofvezel eindstuk, Koni dempers en schroefveren van Eibach onderscheiden de 695 XSR Yamaha van andere uitvoeringen. Onder de motorkap ligt een 165 pk sterke 1.4 T-Jet-motor, Abarth levert ook een 180 pk versie. Het interieur is aangekleed met onder andere Sabelt kuipstoelen en koolstofvezel interieurdelen.

De Abarth 695 XSR is per direct te bestellen en wordt vanaf de zomer geleverd. 

Tags: