Jeep 4xe-hybrides door Mopar van laadpunten voorzien

Mopar is bekend als het after-sales label van Fiat-Chrysler-merken. Voor de plug-in hybride Jeep-modellen Renegade en Compass 4xe gaat het ook laadpunten leveren.

Jeep-dealers voeren al jaren het Mopar-label: het merk waaronder zij optiepacks en personaliseringsfeatures voor Jeeps verkopen. Dat zal niet veranderen. Zo zal bij de introductie van de plug-in hybride (‘4xe’-)modellen Jeep Renegade en Compass het Mopar 4xe Pack verschijnen, waarmee je het ‘elektrische karakter’ van de stekkerhybrides kunt benadrukken. Dat gebeurt met blauwe stylingaccenten op de motorkap, spiegelkappen, grille en matten. 

Daarnaast echter wordt het Mopar-assortiment uitgebreid met laadoplossingen voor de twee hybrides. Het label biedt via de Jeep-dealers de easyWallbox aan, een ‘plug & play’-laadpunt voor thuis of op de zaak. Met deze 2,3 kW-box kan de Renegade of Compass volledig geladen worden in minder dan 5 uur. Bestel je de 7,4 kW-upgrade dan daalt deze tijd tot onder de 100 minuten. Je bedient de easyWallbox via Bluetooth. 

Een andere optie is de Connected Wallbox, die je aanstuurt – al dan niet op afstand – met behulp van de My Uconnect-app. Dit punt biedt laden met 3,7 of met 7,4 kW. Je kunt er tevens je oplaadhistorie op bijhouden. 

Tags: