Jeep Cherokee Longitude Freedom

Alleen op de Nederlandse markt verkrijgbaar: de Jeep Cherokee Longitude Freedom. Van de extra accessoires neemt Jeep 2.140 euro voor eigen rekening. Daarmee heb je een luxe Cherokee vanaf 47.990 euro.

In het buitenland zul je er tevergeefs naar zoeken. De Jeep Cherokee Longitude Freedom is een model dat alleen in Nederland te bestellen is. Feitelijk is het een ‘plusversie’ van de Cherokee in Longitude-uitrustingsniveau, Jeep heeft deze met ruim 5.000 euro aan luxe accessoires uitgebreid. En het mooie is dat het merk daarvan 2.140 euro voor eigen rekening neemt.

Daarmee kost de Longitude Freedom slechts 3.000 euro meer dan de reguliere Cherokee Longitude. Vanaf 48.990 euro rijd je al in de Freedom 2.0 MultiJet II-dieseluitvoering (met 140 pk) met handbank. Pak je het meteen goed aan, met All-Wheel Drive, de 2.2 MultiJet II-motor (185 pk) en de negentraps automatische transmissie, dan beginnen de prijzen bij 57.150 euro.

De Freedom-uitvoering heeft bovenop de uitrusting van de Longitude standaard nappalederen stoelen, waarvan die voorin verwarmbaar zijn. De multifunctionele buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar. Verder heeft de Freedom voor en achter het parkeersysteem Parksense. In de cabine vind je een Alpine Premium-audiosysteem met tien speakers en subwoofer, plus het infotainment/navigatiesysteem met DAB-radio en een 8,4 inch touchscreen.

Alle voordelen op een rij

  • luxe extra uitrusting
  • met flinke korting
  • alleen voor ons land

Update

Bovengenoemde prijzen zijn aangepast naar het prijspeil van 2016.

Tags: