Jeep Cherokee Night Eagle

Als een roofvogel in de nacht kun je in de Jeep Cherokee Night Eagle reizen zonder gezien te worden. De vele zwarte details maken het een Jeep voor de liefhebbers.

Jeep presenteert de Cherokee Night Eagle. Vernoemd naar de donkere kleur die te vinden is op onder meer de interieurbekleding, de dakrails, lichtmetalen wielen, grille-omlijstingen, voorspatborden en achterklep. Deze speciale uitvoering kan geleverd worden in Brilliant Black Pearl Coat-lak, maar als je dat wat teveel van het goede vindt zijn er ook de kleuren Bright White (zonder meerprijs), Granite Crystal en Billet Silver.

De Night Eagle is een terreinwaardige Jeep (met 4×4, Selec-Terrain en ESP) die voortbouwt op de Cherokee in Longitude-uitrustingsniveau. Extra features zijn onder andere een infotainment- en navigatiesysteem, Alpine Premium-audiosysteem, nappa lederen stoelbekleding, stoelverwarming vóór, Parksense, stuurwielbediening, ruitenwissers met regensensor en privacy glass achter. Op de toegevoegde accessoires verstrekt Jeep 3.020 euro voordeel.

De Cherokee Night Eagle is voorzien van een 2,2 liter MultiJet ll-motor en een negentraps automaat. De prijs ligt op 59.670 euro. Op aanvraag kan de Night Eagle ook op grijs kenteken worden geleverd.

Tags: