Jeep Compass Opening Edition

Als je de Jeep Compass als Opening Edition bestelt ontvang je infotainment en audio gratis. Op de Opening Edition Plus zitten nog meer extra’s.

De Jeep Compass Opening Edition is een beperkt verkrijgbare introductie-uitvoering met gratis accessoires. Deze bestaan in ieder geval uit het Uconnect-infotainmentsysteem met het display in de grootste maat (8,4 inch) en het Beats hifi-audiosysteem met negen speakers. Deze opties vertegenwoordigen een voordel van 1.995 euro.

Opening Edition Plus

Wil je nog meer voordeel bestel dan de Opening Edition Plus. Die wordt tevens voorzien van een bestuurdersstoel met zitpositiegeheugen, achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen, stoelverwarming, stuurwielverwarming, lederen stoelbekleding en een ruitenwisserontdooier.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • gratis infotainment
  • Plus-versie met extra’s
  • of AWD-uitvoering

De Jeep Compass 1.4 MultiAir Opening Edition Plus is er al vanaf 38.190 euro. Omdat deze gebaseerd is op de Compass in het Limited-uitrustingsniveau is ‘ie ook voorzien van bijvoorbeeld mistlampen voor en achter, een zelfdimmende binnenspiegel, 18 inch lichtmetalen wielen, smartphone-uitwisseling voor je iPhone of Android, Lane Departure Warning enzovoort. 

Update

In 2018 is nog slechts één andere Opening Edition verkrijgbaar: met 170 pk sterke motor, negentraps automaat en All-Wheel Drive (vanaf 42.490 euro). De in dit artikel genoemde prijzen zijn aangepast naar prijspeil 2018. Let op, de Opening Edition is slechts beperkt verkrijgbaar.  

Tags: