Jeep Compass private lease

Private lease van de Jeep Compass is al mogelijk vanaf 469 euro per maand. All-inclusive, je hoeft dus alleen nog te tanken. 

Kosten rijklaar maken; afschrijving, rente en btw; reparatie, onderhoud en banden; wegenbelasting; WA- en casco-autoverzekering; internationale pechhulp; vervangend vervoer – deze kosten zijn allemaal verwerkt in het actiebedrag van 469 euro per maand. Zo kun jij 5 jaar lang zorgeloos de Jeep Compass rijden met private lease. Elk jaar 10.00 kilometer ver. Je betaalt alleen nog variabele kosten, met name de brandstof.

En je krijgt niet de eerste de beste Compass mee. De 1.4 MultiAir-benzinemotor levert 140 pk vermogen. De auto is uitgerust met aantrekkelijke features zoals het Uconnect-infotainmentsysteem met zes speakers, digitale radio DAB, USB en Bluetooth. De hulpsystemen Cruise control, Lane Daparture Warning en Forward Collision Warning Plus zijn standaard. De auto heeft airco en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease 
  • vanaf € 469,-/maand
  • rijke uitrusting

Het actietarief geldt bij het Budget-pakket van Leasys, de leasemaatschappij van Jeeps moederbedrijf Fiat Chrysler Automobiles. Daarop is het Keurmerk Private Lease van toepassing. Naar wens kun je kiezen voor een (iets duurder) private lease-pakket met extra diensten of lagere risico’s. Vraag de Jeep-dealer naar een offerte op maat.

Jeep Compass private lease

Private lease

Tags: