Jeep Grand Wagoneer duikt op in dealerpresentatie

Jeep heeft tijdens een dealerpresentatie in de Verenigde Staten flarden getoond van de Grand Wagoneer. Dit toekomstige topmodel wordt in 2018 onthuld.

Jeep heeft in de V.S. stukjes van zijn toekomstige nieuwe topmodel Grand Wagoneer laten zien. Tijdens een dealerpresentatie maakte een van de aanwezigen stiekem foto’s van de schermpresentatie en die zijn nu via KGB Spy Photography op straat beland.

De Grand Wagoneer, die door het merk in 2014 al werd aangekondigd, wordt in 2018 onthuld en krijgt veel designtrekjes mee van de Grand Cherokee – die tot die tijd de rol van topmodel mag vervullen. De Grand Wagoneer wordt niet alleen fors groter dan de Grand Cherokee, maar ook luxer. Jeep wil met dit model een alternatief bieden voor mensen die nu in een Range Rover rijden.

Op de presentatie liet Jeep ook alvast een vage afbeelding zien van de nieuwe generatie Wrangler (afbeelding 3). Technisch wordt die auto helemaal vernieuwd, maar het iconische uiterlijk blijft grotendeels intact. De nieuwe Wrangler komt volgend jaar. 

Tags: