Jeep introduceert Business Editions Cherokee voor zakelijke rijders

Speciaal voor leaserijders komt Jeep met Business Editions van de Cherokee. De catalogusprijs van deze uitvoeringen ligt 3.000 euro lager zodat je minder bij hoeft te tellen.

Jeep introduceert speciaal voor zakelijke rijders twee Business Editions. Deze zijn gebaseerd op de bestaande Longitude en Limited-uitvoeringen en onderscheiden zich vooral met een lagere catalogusprijs, zodat de bijtelling voor de leaserijder lager is.

De Longtitude Business Edition kost 49.950 euro, dat is 3.000 euro minder dan de reguliere Longitude-uitvoering kost. De uitrusting omvat onder andere 17 inch lichtmetalen wielen, parkeersensoren, 5 inch Uconnect infotainmentsysteem en audiosysteem met zes luidsprekers. De Limited Business Edition is er vanaf 56.950 euro en voegt een Jeep Active Drive offroadsysteem, 18 inch lichtmetalen wielen, een 8,4 inch kleurenscherm, xenonverlichting, een Alpine audiosysteem, een elektrisch bedienbare achterklep en een achteruitrijcamera toe aan de uitrusting.

Beide Business Editions zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met de 170 pk sterke 2.0 dieselmotor, die is gekoppeld aan vierwielaandrijving en een negentraps automaat. De Cherokee Business Editions zijn per direct verkrijgbaar.

Tags: