Jeep presenteert speciale Wrangler X

Jeep presenteert elk jaar een speciale uitvoering van de Wrangler. Dit jaar is het de beurt aan de Wrangler X, die is te herkennen aan diverse uiterlijke verfraaiingen.

Jeep komt met de Wrangler X. Deze speciale uitvoering onderscheidt zich met diverse uiterlijke verfraaiingen, zoals een grille die in de kleur van de carrosserie is uitgevoerd en afgewerkt met hoogglans zwarte inzetstukken. Opvallend is de ‘powerdome’ op de motorkap, met koelgaten aan de bovenkant.

Verder heeft Wrangler 18 inch lichtmetalen wielen met hoogglans zwarte afwerking en een speciale tankdop. In het interieur zijn de stoelen bekleed met een combinatie van leder en stof, afgewerkt met grijze stiksels. Op de deurpanelen en het dashboard heeft Jeep witte, gepolijste inzetstukken aangebracht. De Wranger X is rijk uitgerust, met onder andere airconditioning met climate control, multimediasysteem met 6,5 inch beeldscherm en verwarmde stoelen.

De Wrangler X wordt geleverd in vier kleuren: wit, rood, zwart en geel. Er is keuze uit een 200 pk sterke 2,8 liter dieselmotor en een 3.6 V6 benzinemotor met 284 pk. De prijzen zijn nog niet bekend.

Tags: