Jeep Renegade Private Lease Deal

Maak gebruik van Private Lease Deal voor de Jeep Renegade: jij rijdt deze leuke auto in Sport-uitvoering all-in vanaf slechts 389 euro per maand. 

Private Lease maakt je leven makkelijker. Jeeps Private Lease Deal maakt het ook nog voordeliger. Want nu rijd je al vanaf 389 euro per maand in de Jeep Renegade. Dit is een ‘all-in’-bedrag voor het gebruik van de auto, want het merk neemt de investeringen en alle vaste, maandelijkse kosten voor rekening. Jij betaalt alleen nog brandstof en eventuele andere, variabele kosten. De Jeep-dealer voert ook alle diensten, zoals onderhoud, uit.

Voor het actietarief krijg je de Renegade Sport mee. Die is voorzien van het Uconnect Live-infotainmentsysteem met 5 inch touchscreen en Bluetooth; Uconnect-access via je mobiele telefoon; en stuurwielbediening van audio en het elektronische informatiesysteem. Ook de rijhulpsystemen cruise control en Lane Daparture Warning+ zijn standaard aanwezig, net als de elektrische parkeerrem, een start/stop-systeem en elektrisch verstelbare buitenspiegels in het zwart. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • vanaf € 389,-/maand
  • Keurmerk Private Lease

Voor de actie geldt een loooptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. Naar wens kun je dit, tegen een kleine meerprijs, aanpassen of upgraden; de Jeep-dealer vertelt je alles over de mogelijkheden. Ook voor deze Lease Deal geldt het Keurmerk Private Lease.

Update

Jeeps leasemaatschappij Leasys heeft het tarief iets verlaagd naar 389 euro per maand. Het kilometrage is van 7.500 naar 10.000 euro gestegen. 

Tags: