Jeep Renegade van modeljaar 2018 in Genève te zien

Op de volle Jeep-stand in Genève is de Jeep Renegade te zien, die enkele modeljaarwijzigingen heeft ondergaan. De upgrade van infotainment is de belangrijkste aanpassing.

Eergisteren berichtten we al over de nieuwe Jeep Wrangler, maar er staan nog op de Autosalon van Genève meer modellen op de Jeep-stand. Een ervan is de Jeep Renegade, die per 2018 enige modeljaarwijzigingen heeft ondergaan. 

De belangrijkste verandering is de komst van een vernieuwd Uconnect-infotainmentsysteem met nieuwe navigatie-, entertainment- en handsfree-functies. Ook is de content voor vertier aangevuld. Je hebt nu de keuze uit een High Definition-display van 5 inch, 7 inch of 8,4 inch groot. 

Het centrale console is opnieuw vormgegeven. Dit biedt nu extra opbergoplossingen. De nieuwe afwerking en stoelbekleding zorgen ervoor dat de Renegade met z’n tijd meegaat. Op de beurs toont Jeep de Renegade in Limited-uitvoering, in Carbon-zwart met ‘ijskleurig’ interieur. 

Mopar

Tevens is er een Renegade te zien afgewerkt door Mopar, de personaliseringsafdeling van Jeep. Deze vierwielaangedreven uitvoering is gecustomized voor off-road gebruik, met onder meer een liftkit en all-weather matten. De stoere SUV is gespoten in Hyper Green. Mopar heeft nog drie andere uitvoeringen naar Genève meegebracht, waaronder de sportieve Wrangler Sahara.

Tags: