Jeep start met verkoop Renegade Van

De Jeep Renegade is vanaf nu ook verkrijgbaar als bedrijfswagen op grijs kenteken. De Renegade Van heeft een laadcapaciteit van 1.500 liter.

Jeep start met de verkoop van de Renegade Van. De SUV heeft 1.500 liter laadruimte, doordat de achterbank is verwijderd. De achterportieren zijn behouden gebleven en bieden nu dus toegang tot de laadruimte. De achterste ruiten zijn geblindeerd en achter de stoelen is een bagagewand geplaatst.

Het laadvermogen van de Renegade Van is 540 tot 605 kilogram, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De laadruimte heeft een lengte van 145 centimeter, de breedte is minimaal 95 centimeter en de hoogte minimaal 91 centimeter. Het trekgewicht is maximaal 1.500 kilogram.

De Renegade Van is verkrijgbaar met zes verschillende motoren, drie diesels en drie benzineversies. De vermogens lopen uiteen van 110 tot 170 pk. De Renegade Van is op grijs kenteken verkrijgbaar vanaf 16.973 euro (exclusief btw en BPM). Alle prijzen van de Renegade Van vind je hier. Bestellen kan per direct.

Tags: