Jeep Wranger X Edition: kruising van de Sahara en Rubicon X

Jeep heeft de Sahara-uitvoering van de Wrangler gekruist met de looks van de Rubicon X. Het resultaat is de luxe Wrangler X Edition met circa 3.000 euro accessoirevoordeel.

Om tot de Jeep Wrangler X Edition te komen heeft het terreinwagenmerk de Sahara-uitvoering van de Wrangler genomen en die voorzien van onder meer glanzend zwarte accenten en lichtmetalen wielen, donkergetint zonwerend glas, een Powerdome-motorkap en hardtop in carrosseriekleur. Een bandenspanningsmonitorsysteem wordt ondersteund met een display.

De verwarmbare voorstoelen zijn bekleed met Premium-leder en voorzien van zijairbags. Ook is het Uconnect-multimediasysteem standaard, met een 6,5 inch touchscreen, navigatie, 30 GB harde schijf, Bluetooth en spraakbesturing. Natuurlijk ontbreken de nodige badges niet.

Alle voordelen op een rij

  • speciaal model
  • accessoirevoordeel
  • diverse uitvoeringen
  • ook op grijs kenteken

Deze ‘kruising van de Sahara en Rubicon X’ is al leverbaar vanaf 82.630 euro. Dat is een mooie prijs want er zit circa 3.000 euro korting in verwerkt. Je krijg de X Edition mee in Bright White lak maar ook de kleuren Black, Firecracker (rood) en Baya Yellow zijn – tegen meerprijs – te bestellen. Er zijn twee benzine- en twee dieselversies leverbaar. Tot slot is het mogelijk deze Jeep op grijs kenteken te bestellen; vraag hiernaar bij de Jeep-dealer. 

Update

De speciale X Edition is nog leverbaar. De prijzen zijn ietwat aangepast (ook in deze tekst).

Tags: