Jeep Wrangler Black Edition II

De Jeep Wrangler Black Edition II is er niet alleen voor liefhebbers van de kleur zwart. Wel voor fans van iets bijzonders.

Als je van een unieke auto houdt is de Jeep Wrangler Black Edition II echt iets voor jou. Er worden in Nederland namelijk slechts 25 exemplaren van deze uitvoering aangeboden. En houd je niet van zwart? Dan kun je ‘em ook bestellen in grijs, wit of zelfs rood. 

Wel worden de grille, lichtmetalen velgen, spiegelkappen, tankdop en de hardcover voor het reservewiel in zwart uitgevoerd. Het Dual Top-daksysteem – voor een te openen hardtop – krijgt juist de kleur van de carrosserie. Verder heeft de Black Edition II een powerdome motorkap.

In het interieur is eveneens veel zwart te vinden, onder andere op de inlegpanelen en sierlijsten, en ook de lederen bekleding komt in het zwart. De voerstoelen zijn verwarmbaar. Standaard is deze limited edition Jeep voorzien van het UConnect-multimediasysteem met 6,5 inch touchscreen.

De vanafprijs van de Wrangler Unlimited Black Edition II-dieselversie met 2.8 CRD-motor ligt op 101.974 euro. Ook is deze met grijs kenteken (als bedrijfswagen) te bestellen. De bijbehorende vanafprijs ligt op 42.250 euro.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • extra uitrusting
  • ook op grijs kenteken

Update

Andere uitvoeringen dan hierboven genoemd zijn niet langer verkrijgbaar. De prijzen hierboven zijn aangepast naar prijspeil 2016. 

Tags: