Jeep Wrangler (Unlimited) Polar

Zijn zomer en lente niet aan jou besteed dan hebben de Jeep -dealers een mooie limited edition voor je: de Wrangler (Unlimited) Polar. Die is opgewassen tegen de extreemste omstandigheden maar eveneens toegerust voor het dagelijks gebruik. 

Gebaseerd op de Jeep Wrangler (tweedeurs) of Wrangler Unlimited (vierdeurs) in Sahara-uitvoering zijn allerhande features aan dit actiemodel toegevoegd. Denk aan het Uconnect-multimediasysteem met 6,5 inch touchscreen, navigatie, 30 GB harde schijf, Bluetooth en spraakbesturing; verwarmbare voorstoelen met leder, zij-airbags en donker getinte ruiten.

Ook kent de Wrangler Polar veel zwarte accenten, onder meer op de grille, 18 inch gepolijste lichtmetalen wielen, hardtop, treeplanken en tankdop. De auto heeft een achteras met Trac-Lok zelfblokkerend differentieel. Accessoires als een bandenspannings monitorsysteem, off-road banden en hardcover voor het reservewiel zijn standaard. Bekijk het allemaal in onze fotoreportage.

De gelimiteerde editie is verkrijgbaar met 3,6 liter V6-benzinemotor (vanaf 83.490 euro) en met 2.8 CRD 16V-dieselmotor (vanaf 73.990 euro). De diesel kun je ook vanaf 60.990 euro meekrijgen, dan wordt ‘ie voorzien van een handmatige transmissie in plaats van de vijftraps automaat. Kies je niet voor witte lakkleur maar voor zilver of blauw dan betaal je 990 euro meerprijs. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • terreinwaardig
  • mooie uitrusting
  • diverse uitvoeringen
Tags: