Jeep Wrangler (Unlimited) Rubicon X

We hebben er even op moeten wachten maar nu is de Jeep Wrangler (Unlimited) Rubicon X bij de dealers gearriveerd. De ultieme off-roader is exclusief aangekleed en wordt in beperkte oplage geleverd. 

Jeep heeft de Wrangler in uitgebreid Rubicon-uitrustingsniveau als basis genomen. De daaraan toegevoegde accessoires zijn enerzijds functioneel – ze ondersteunen het meest uitdagende off-road werk – en anderzijds luxe – ze zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Voor het eerst is de Rubicon verkrijgbaar met standaard een hard top in de kleur van de body. De ‘Dual Top’ biedt zowel de mogelijkheid met Sunrider Soft Top te rijden als met modulaire Freedom Top. Verder is de Rubicon X herkenbaar aan de ‘Powerbuldge’ motorkap, de rock rails (buis-treeplanken) en het reservewiel dat in de carrosseriekleur gespoten is.

Hierbij een greep uit de luxe accessoires: 17 inch gepolijste lichtmetalen, zwarte wielen met off-road banden, het uitgebreide Uconnect-infotainmentsysteem met onder meer spraakbesturing en Bluetooth, lederen stoelbekleding, verwarmbare voorstoelen, donkergetinte ramen en een bandenspanningsmonitor. 

De Rubicon X is leverbaar in vijf lakkleuren en met twee motoren die beide gekoppeld zijn aan een 5-traps automaat. Er is keuze uit de tweedeurs Wrangler (vanaf 92.990 euro) en vierdeurs Wrangler Unlimited (vanaf 98.490 euro). De Jeep-dealer kan alle details verstrekken.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • perfecte off-roader
  • luxe opties
Tags: