Nieuwe midsize SUV en authentieke Jeep

Ongetemde schoonheid

De compleet vernieuwde Jeep Cherokee legt de lat hoger dan ooit met zijn superieure wegligging, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en ongeëvenaarde prestaties in het SUV segment. De Cherokee combineert hoogwaardige techniek naadloos met de ideale proporties om stijlvol en efficiënt te presteren. Een nieuwe dimensie in het legendarisch verhaal dat ‘Jeep’ heet.

Het interieur van wereldklasse

Kwaliteit zonder compromis

De Cherokee introduceert een unieke modieuze styling in de Jeep-range. Ontdek het vloeiend vormgegeven interieur, tot in detail en vakkundig afgewerkt met hoogwaardige materialen, soft touch oppervlakken, nieuwe kleuren en uiteraard de nieuwste technologie.

Nieuwe ijkpunt in design

Longitude – Limited – Trailhawk

De Cherokee is gemaakt voor morgen, met groot respect voor de vertrouwde merkwaarden van Jeep. Zijn krachtige, zelfverzekerde uitstraling en imposante wielen maken indruk op ieder die zijn pad kruist. Het hoge uitrustingsniveau van de Cherokee is al onderscheidend in de ‘Longitude’ uitvoering. Op de ‘Limited’ versie is dat nog exclusiever en het bereikt ongekende hoogten op de ‘Trailhawk’ versie.