Ontdek de Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass is een elegante verschijning waarin aerodynamische lijnen en een robuuste bouw op natuurlijke wijze zijn samengebracht. Hij oogt stoer en onverzettelijk zoals het een Jeep betaamt, maar straalt ook een eigentijdse verfijning uit.

Prijs vanaf:
€ 31.900,-
Private lease vanaf:
€ 449,- per maand
Bekijk de prijslijst

Jeep staat voor efficiëntie en kracht. Het motorenaanbod van de nieuwe Jeep Compass zet deze traditie voort met twee 4-cilinder benzinemotoren met turbolader die de CO2-uitstoot verminderen in vergelijking met hun voorgangers.

Beide motoren zijn gekoppeld aan voorwielaandrijving en tonen uitstekende rijeigenschappen ongeacht de omstandigheden en maken dynamisch rijden mogelijk. De 130 pk sterke 1.3T benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, terwijl de 150 pk sterke 1.3T benzinemotor beschikt over een DDCT automaat met 6 versnellingen. Beide motoren zijn gekalibreerd om een soepele, stille rit en maximale efficiëntie te garanderen.

De nieuwe technologie aan boord van de Jeep Compass zorgt voor een nieuwe rijervaring: de Uconnect Services bieden meer mogelijkheden dan ooit. Blijf altijd verbonden met uw Jeep Compass: bekijk rijgegevens, communiceer op afstand en ervaar extra beveiliging van de assistentiesystemen. Zo wordt elke reis veiliger. De nieuwe Jeep Compass is verbonden met uw manier van leven.

Jeep Compass