Een levende legende

De Jeep Wrangler is de authentieke off-road pionier, uitgerust met componenten die u de vrijheid geven om te gaan en te staan waar u wilt. Het vernieuwde luxueuze soft-touch nterieur is met chroomdetails verrijkt en biedt extra stijl en raffinement. De nieuwe Wrangler is net zo avontuurlijk als voorheen, maar met een vleugje meer luxe en comfort.

Design

Ook aan het kleinste detail van het design is grote zorg besteed, zodat zelfs de kortste rit een maximum aan rijplezier en comfort biedt. In alle aspecten van het ontwerp zijn vorm en functie op harmonieuze wijze gecombineerd. Vanaf de traditionele ronde koplampen, de klassieke Jeep-grille met zeven sleuven en de zichtbare scharnieren van de motorkap en de portieren, tot aan de soft-touch afwerking van het interieur en de zilverkleurige accenten op het dashboard, straalt de Jeep Wrangler volop stijl, functionaliteit en comfort uit. Laat u verrassen door zijn fascinerende karakter en roemrijke historie.

Uitvoeringen

De Jeep Wrangler is legendarisch. Met ultieme offroad prestaties, een avontuurlijke uitstraling en een oersterkte contstructie kan de Jeep Wrangler elke uitdaging aan. De Wrangler is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen; de stoere Sport, de luxe Sahara en de alleskunner Rubicon. Hiermee is deze 4×4 een waardig erfgenaam van een roemrucht icoon dat model staat voor 70 jaar vrijheid en avontuur.