Laatste exemplaren exclusieve Alfa Romeo B-Tech-modellen

Van Giulia en Stelvio

Mobility Group Haaker heeft de laatste exemplaren van de exclusieve Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-Tech. Deze sportieve uitvoeringen zijn te herkennen aan de fraaie, zwarte afwerking. Het tijdloze design van deze modellen gaat hand in hand met de nieuwste technologie.

Bij de Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-Tech zijn de grille, spiegelkappen, uitlaatpijp en badges in de kleur zwart uitgevoerd. Dat geldt ook voor het inzetstuk op de achterbumper, de dakdragers (bij de Stelvio) en de raamomlijsting. De speciale lichtmetalen wielen zijn eveneens donker van kleur en het privacy glass achter maakt de uitstraling compleet.

De Alfa Romeo B-Tech modellen zijn rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie. Zo is de cruise control voorzien van een afstandsradar en ondersteunt het Alfa Connect infotainmentsysteem Apple CarPlay en Android Auto. Via een speciale app kunt u diverse functies van de auto op afstand bedienen. De overige uitrusting bestaat uit onder meer parkeersensoren voor en achter, bi-xenonkoplampen, met leer beklede en elektrisch verstelbare stoelen en airconditioning met automatische klimaatregeling.

De laatste modellen die op voorraad staan bij Mobility Group Haaker zijn voorzien van een 200 pk sterke 2.0 turbo benzinemotor, die is gekoppeld aan de razendsnel schakelende achttraps automaat met flippers aan het stuur.

Bekijk de voorraadImpressie

Tags: