Laatste Jeep Renegade Night Eagle II

De allerlaatste exemplaren van de Jeep Renegade Night Eagle gaan eruit. Zolang de voorraad strekt, met actievoordeel tot 5.354 euro inclusief Limited Pack. 

Lange tijd was de Jeep Renegade verkrijgbaar als Night Eagle, met glanzend zwarte accenten en een fraaie meeruitrusting. Nu gaan de laatste beschikbare exemplaren eruit, gebaseerd op het Limited-uitrustingsniveau en inclusief Limited Pack. Dankzij het hoge voordeel, tot wel 5.354 euro, ligt de vanafprijs niet hoger dan 34.344 euro. 

Features die standaard op deze Night Eagle zitten zijn bijvoorbeeld dakrails, cruise control, parkeersensoren, dual-zone airco, navigatie, multimedia Uconnect Live inclusief Bluetooth, premim hifi-systeem en een 7 inch display. Het Limited Pack voegt naast de zwarte exterieur- en interieuraccenten Bluetooth toe, privacy glass achteraan, 18 inch glanzend zwarte wielen en een bestuurdersstoel voorzien van elektrisch verstelbare lendensteun. 

Alle voordelen op een rij

  • rijk actiemodel
  • met extra pack
  • en hoog voordeel

Deze Renegeda is voorzien van de 140 pk sterke MultiAir-benzinemotor en een handbak met zes verzetten. Bestel ‘em tijdig, want er zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar.

Tags: