Lancia Ypsilon S by MOMODESIGN

Twee Italiaanse topmerken bundelen hun krachten, een beeldschoon resultaat

Naast innovatie heeft Lancia ook een traditie hoog te houden als het gaat om design. Lancia is wederom een samenwerking aangegaan met het Milanese MOMODESIGN. Dit Italiaanse modemerk is bekend van de modieuze helmen, brillen, horloges, schoenen en tassen.

Lancia Ypsilon gestyled door MOMODESIGN

Ook de Lancia Ypsilon is door MOMODESIGN voorzien van een prachtig maatpak. De Lancia Ypsilon S MOMODESIGN is zowel uitgesproken sportief als gracieus, een beeldschoon resultaat van twee Italiaanse topmerken die hun krachten gebundeld hebben.

De Lancia Ypsilon S by MOMODESIGN is te herkennen aan de Dark Chrome grille, de achterbumper met diffuser-look, de deurgrepen in carrosseriekleur, het MOMODESIGN-logo op de B-stijl en de zwarte lichtmetalen 15 inch velgen. 16 inch velgen zijn optioneel verkrijgbaar.

De Ypsilon S by MOMODESIGN is in 8 exterieurkleuren verkrijgbaar, terwijl er maar liefst 5 varianten hiervan in ‘B-colore’ mogelijk zijn: motorkap, klep en dak zijn in matzwart. De geheel nieuwe exterieurkleur Blu Zafirro is alleen op de Lancia S MOMODESIGN te bestellen. Binnenin is het stijlvolle thema doorgevoerd met zwarte bekleding en met MOMODESIGN-logo’s op de rugleuningen.

Het instrumentenpaneel is voorzien van een sportieve lay-out en gele wijzerplaten. De Lancia Ypsilon S MOMODESIGN is met de Twin Air Turbo (Engine of the Year, 85pk) te bestellen vanaf € 14.310.

Tags: