Lease Jeep Renegade Opening Edition

De aantrekkelijke Jeep Renegade Opening Edition is ook privé te leasen, tegen een voordelig tarief bovendien. Lees hier hoe dat zit.

De Opening Edition luidt de vernieuwing van de Jeep Renegade in. Elders in deze rubriek lees je uitgebreid over de voordelige extra uitrusting van dit introductiemodel. Nu maakt Jeeps leasemaatschappij Leasys bekend dat de editie ook te bestellen is met private lease – voordelig nog wel.

Want een contract met een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 per jaar is al verkrijgbaar vanaf 475 euro per maand. Dat is een bedrag inclusief btw, afschrijving, rente, allrisk-verzekering, onderhoud, reparatie, zomerbanden, motorrijtuigenbelasten, vervangend vervoer, pechhulp en kosteloze beëindiging bij overlijden. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals brandstof.

Naast dit Budget-leasepakket zijn er ook uitgebreidere pakketten, Smart en Top. Deze voegen, tegen een kleine meerprijs, bijvoorbeeld extra verzekeringen toe of bieden all-seasonbanden. Vraag de Jeep-dealer naar een berekening op maat. De aanbieding valt onder het Keurmerk Private Lease.

Tags: