MoparOne-kit voor de Jeep Renegade en Wrangler

De customizingdivisie Mopar kleedt zowel een Jeep Renegade als Wrangler aan om te showen in Parijs. Jeep spreekt van de eerste ‘Moparized’ off-road uitvoeringen.

Op de autosalon van Parijs staan de komende maand twee Mopar-showcars op de Jeep-stand. Mopar is de organisatie binnen het Fiat-Chrysler-concern dat accessoires en individualiseringsopties levert. De showauto’s vormen de introductie van de MoparOne-kit voor twee modellen: de Jeep Wrangler en Renegade.

De tentoon te stellen Jeep Wrangler is gebaseerd op de meest extreme en terreinvaardige uitvoering, de Rubicon. De MoparOne-kit voegt daaraan toe een stuurstabilisator, skid plates, 17 inch zwarte lichtmetalen wielen en bijpassende banden. Met de eveneens inclusieve ‘lift kit’ kan de auto zo’n 5 cm hoger boven de bodem komen te staan. Het MoparOne-pack zal ook voor de vierdeurs Wrangler Unlimited leverbaar zijn. Mopar heeft de gifgroene Wrangler nog verder aangekleed met enkele losse opties.

De Renegade, in de felle kleur Solar Yellow gespoten, krijgt een eigen MoparOne-pakket, met ‘all-season’ banden. De Renegade lift kit biedt circa 2,5 cm extra bodemspeling. Mopar heeft de compacte SUV met zwarte elementen afgewerkt. De showcar is voorzien van een 4WD-systeem en automaat. 

Jeep kondigt aan de MoparOne-kits snel in de verkoop te nemen. De prijzen zijn nog niet bekend.

Tags: