Nu ook Night Eagle-uitvoering van Jeep Wrangler en Grand Cherokee

Jeep verdubbelt het aantal Night Eagle-uitvoeringen. Na de Renegade en Cherokee volgen nu de Wrangler en Grand Cherokee Night Eagle.

De Jeep Wrangler en Grand Cherokee zijn binnenkort verkrijgbaar als Night Eagle-uitvoering, in navolging van de Renegade en Cherokee. Net als bij die modellen zorgen de zwarte accenten voor het belangrijkste onderscheid.

De Wrangler Night Eagle heeft een grille in carrosseriekleur, met zwarte sleuven. De omlijsting van de koplampen is uitgevoerd in hoogglans zwart en ook de wielen en de stootranden onderaan de carrosserie hebben die kleur. Ook opvallend: de speciale bestickering op de motorkap. In het interieur vind je zwart leder met grijze stiksels. De Wrangler Night Eagle wordt aan het eind van de zomer leverbaar met twee motoren: de 2.8 diesel met 200 pk en de 284 pk sterke 3.6 V6 benzinemotor. De prijzen zijn nog niet bekend.

Hoogglans zwart zijn ook de grille, koplampranden, delen van de bumper, emblemen en 20 inch wielen bij de Grand Cherokee Night Eagle. De stoelen zijn bekleed met zwart leder en suède en het dashboard en de deurpanelen zijn versierd met ‘gunmetal’ accenten. Ook bij de Grand Cherokee Night Eagle heb je keuze uit twee motoren, de 3.0 V6 MultiJet dieselmotor en de 286 pk sterke 3.6 V6 die op benzine werkt.     

Tags: