Onze inzet voor veiligheid

Een bericht aan onze relaties met betrekking tot het coronavirus.


Wij willen u graag laten weten dat MGH de adviezen en de richtlijnen van het RIVM en de GGD strikt volgt. Uiteraard stellen we alles in het werk om zo goed mogelijk voor onze relaties en onze medewerkers te zorgen. Onze showrooms en onze werkplaatsen zijn gewoon geopend.

Wij hebben de volgende (extra) maatregelen getroffen om de risico’s in te perken en verspreiding van het virus te voorkomen:

  • U bent van harte welkom in onze werkplaats en onze showroom, we ontvangen u hartelijk, maar houden gepaste afstand en schudden geen handen.
  • We desinfecteren met grote regelmaat de deurgrepen, bureaus/balie en andere gebruikte materialen zoals gereedschappen en computers.
  • Als u uw auto aanbiedt, behandelen wij uw eigendom met de grootst mogelijke hygiĆ«nische zorg, zoals desinfectie van uw sleutel, stoelen, dashboard en stuur.
  • We proberen het contact aan de balie tot een minimum te beperken en zullen de factuur naar u mailen zodat u de betaling op afstand kunt regelen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan vragen we u te betalen met uw pinpas.
  • Mocht het voor u lastig of niet mogelijk zijn om uw auto te brengen, dan bieden we graag de haal- en brengservice aan. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen tot de beste oplossing komen.
  • Behoort u tot de risicogroep of heeft u gezondheidsklachten, dan vragen wij u thuis te blijven. U kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice.
  • U kunt ook een proefrit maken, ook hierbij nemen we de hygiene uiterst serieus.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, we zullen u nader informeren als daar de noodzaak toe is.

Wij hopen op uw begrip. Zorg goed voor uzelf en elkaar, samen staan we sterk!

Met vriendelijke groet,
Mobility Group Haaker

Tags: