Open Abarth rijden met private lease

Vier de zomer met open rijden, in een heerlijke rijdersauto van Abarth. Dat kan nu ook zorgeloos, met private lease. Én tegen actietarieven.

Bij privélease verzorgt Fiat alle bijkomende zaken zoals de motorrijtuigenbelasting, WA/Casco-verzekering, internationale pechhulp, onderhoud en reparatie. Dat gebeurt allemaal voor een vast bedrag per maand. 

Abarths leasemaatschappij Leasys maakt het nóg aantrekkelijker: het biedt de Abarth 595C (op basis van de Fiat 500) met 1.4 T-Jet-motor van 145 pk aan met private lease vanaf slechts 399 euro per maand. De roadster Abarth 124 Spider, met 170 pk sterke 1.4 MultiAir-turbomotor, rijd je nu vanaf 599 euro per maand. In deze leasetarieven zijn alle vaste kosten inbegrepen. De tarieven gelden bij een contract van 60 maanden, met 7.500 te rijden kilometer per jaar.

Je krijgt een fraaie auto mee. Neem bovengenoemde 124 Spider, die is voorzien van onder meer lichtmetalen wielen, een sportonderstel, instapverlichting, verwarmbare stoelen, lederen stuurwiel met audiobediening, een Bose Premium-audiosysteem, cruise control en infotainment. 

Alle voordelen op een rij

  • private lease open auto
  • all-inclusive actietarief
  • uitbreidbaar
  • Keurmerk Private Lease

Leasys biedt drie private lease-pakketten aan. Het actietarief geldt bij het Budget-pakket. De packs Smart en Top zijn uitgebreider – en kosten enkele euro’s per maand extra – maar bieden bijvoorbeeld extra verzekeringen of een boetevrije beëindiging van het leasecontract bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Vraag de Abarth-dealer naar de mogelijkheden en naar een berekening voor de Abarth van jouw wensen. Op het actieproduct geldt het Keurmerk Private Lease.

Tags: