Prijs Jeep Grand Cherokee Trailhawk bekend

Jeep heeft de Grand Cherokee Trailhawk in de prijslijst opgenomen. De off-road-uitvoering kost 91.705 euro.

Jeep brengt de langverwachte Trailhawk-uitvoering van de Grand Cherokee naar de Nederlandse showrooms. De meest terreinvaardige Grand Cherokee van dit moment kost 91.705 euro en krijgt meteen de nieuwe grille mee, zoals die op de autoshow van New York werd gepresenteerd in maart.

De Trailhawk-uitvoering heeft 27,5 centimeter bodemspeling en een grotere aanloop- en afrijhoek, door de aangepaste bumpers. Uiteraard is de terreinuitvoering voorzien van een uitgebreid 4×4-systeem, waarvan alle informatie nauwgezet is te volgen op het 8,4 inch aanraakscherm in de auto. De in hoogte verstelbare luchtvering zorgt voor nog meer bodemvrijheid indien gewenst en de 18 inch terreinbanden en carterbeschermingsplaat zijn zeer welkom in ruig terrein. Specifieke spiegelkappen, dakrails, badges, rode accenten en een matgelakte motorkap zorgen voor optisch onderscheid.

Binnenin is de Trailhawk-uitvoering aankleed met suède bekleding met rode stiksels en staalgrijze en hoogglans zwarte accenten. De nieuwe uitvoering wordt altijd geleverd met een 3.0 V6 Multijet dieselmotor, met een vermogen van 250 pk. Deze motor is gekoppeld aan een achttraps automatische versnellingsbak.

De Trailhawk-uitvoering staat in december in de showroom, samen met de andere vernieuwde Grand Cherokee-uitvoeringen. Die zijn te herkennen aan de vernieuwde grille, voorbumper en koplampen. De prijzen van de vernieuwde Grand Cherokee starten voortaan bij 80.545 euro en dat is iets lager dan voorheen.    

Tags: