Prijzen First Editions van Jeep Renegade 4xe en Compass 4xe bekend

Jeep maakt de prijzen bekend van de Renegade 4xe en Compass 4xe First Edition. De eerste plug-in hybrides van Jeep zijn vanaf de zomer verkrijgbaar voor minimaal 43.990 euro. Later volgen er meer uitvoeringen.

Jeep trapt de verkoop van de stekkerhybride 4xe-modellen van Renegade en Compass af met de First Edition-uitvoering. De Renegade 4xe kost als First Edition 43.990 euro, voor de grotere Compass vraagt het merk 47.990 euro. In de zomer komen de eerste exemplaren naar ons land, later gevolgd door de reguliere uitvoeringen.

De Renegade 4xe en Compass 4xe First Edition zijn standaard uitgerust met 19 inch lichtmetalen wielen, lederen bekleding, een UConnect multimedia- en navigatiesysteem met 8,4 inch touchscreen, een 7 inch scherm in het instrumentarium, een dodehoeksensor, een inparkeersysteem en keyless entry. De Renegade is daarnaast voorzien van led-koplampen, de Compass heeft xenon-exemplaren en is daarnaast nog uitgerust elektrisch verstelbare stoelen. Jeep biedt de First Edition aan in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, blauw en twee tinten grijs.

De plug-in hybrides van Jeep hebben als basis een 1.3 benzinemotor, die samen met een elektromotor een systeemvermogen van 240 pk produceert. De elektrische actieradius is zo’n 50 kilometer. Opladen duurt, afhankelijk van het laadpunt, anderhalf tot ruim 3 uur.

Tags: