Serie speciale Jeeps maakt zich klaar voor Genève

Nog een paar weken. Dan gaat de autosalon van Genève van start. Jeep brengt speciale versies van de Compass, Wrangler en Grand Cherokee mee naar de autoshow.

Het gehele gamma van Jeep is onlangs vernieuwd dus groot nieuws neemt Jeep niet mee naar de autosalon van Genève in maart. Wel verwent Jeep de bezoekers met drie speciale versies: de Jeep Grand Cherokee production-intent Sports Concept, de Jeep Compass production-intent concept en de Jeep Wrangler Mountain.

Die laatste is de enige productieklare versie. De Wrangler Mountain komt nog voor de zomer op de markt en is te herkennen aan de zwarte plaat op de motorkap, zijn grijze grille, hoogglans zwarte wielen en Mountain-logo’s. De kleur Gecko is nogal opvallend maar Jeep levert ook diverse andere kleuren.

De ‘production intent’-versies van de Grand Cherokee en Compass zijn – zoals de namen al doen vermoeden – nog niet productierijp maar het merk denkt wel na over speciale, sportief ogende uitvoeringen van deze twee modellen. De kleur zwart speelt een hoofdrol. Om de Grand Cherokee sportiever te laten zijn heeft het merk de dakrails weggelaten.

Tags: