Stoerdoenerij: Jeep Cherokee S-Limited

Voor avonturiers die een gewone Jeep Cherokee niet stoer genoeg vinden is er nu de S-Limited. Deze nieuwe uitvoering is opgetuigd met diverse sportieve accenten voor een nóg stoerder uiterlijk.

Het gaat puur om het uiterlijk want aan het onderstel en de 3.0 V6 CRD-motor veranderde niets. Verwacht dus niet opeens een snaarstrak weggedrag met de S-Limited, je kunt er nog steeds mee de blubber in. Pas dan wel op voor alle meegespoten onderdelen, die de Jeep een stuk kwetsbaarder maken voor steenslag en andere narigheid.

Bahalve de meegespoten bumpers en skirts heeft Jeep het uiterlijk sportiever gemaakt door de dakrails eraf te slopen, waardoor de auto lager oogt. Ook heeft hij een andere onderbumper met een chromen strip, speciale 18 inch wielen en donkergetinte achterruiten.

Van binnen zijn de Amerikanen te keer gegaan met speciale lederen bekleding en geborsteld aluminium details. De uitrusting is aangevuld met xenon-lampen, metallic lak en automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels. Volgens Jeep is zelfs de prijs sportief: 69.900 euro.

Tags: