Trailhawk-uitmonstering voor Jeep Grand Cherokee

In navolging van de Renegade en Cherokee komt er ook een Trailhawk-uitvoering van de Jeep Grand Cherokee. De eerste foto’s daarvan zijn nu uitgelekt.

Jeep heeft de Grand Cherokee van een Trailhawk-uitmonstering voorzien. Deze uitvoering is de meest terreinwaardige in het assortiment, onder andere door de grotere bodemspeling, terreinbanden en de talloze 4×4-systemen waarmee de auto ver buiten de gebaande paden kan komen.

De Trailhawk-versie is aan de buitenkant te herkennen aan de zwarte kunststofdelen in de bumpers en aan de zijkant. Het exemplaar op de foto’s heeft ook een zwarte motorkap, maar dat zal waarschijnlijk een optie zijn. Zowel op de achterklep als op het stuur is een Trailhawk-badge aangebracht.

Het lijkt erop dat Jeep met de introductie van de Trailhawk-uitvoering een bescheiden facelift doorvoert. We noteren een subtiel aangepaste voorbumper, kleinere mistlichtuitsparingen en minder hoge sleuven in de grille, die nu bovendien een zwarte achtergrond hebben. Het zwarte inzetstukje bij de koplampen is juist verdwenen.

Jeep komt spoedig zelf met meer informatie over de Grand Cherokee Trailhawk. De hier getoonde foto’s zijn uitgelekt via de website Jalopnik.com.

Tags: