Twee nieuwe uitvoeringen Jeep Renegade [update]

Jeep komt met twee speciale uitvoeringen van de Renegade naar Europa. De 75th Anniversary Special Edition viert de 75ste verjaardag van het merk, de Dawn of Justice Special Edition viert het filmdebuut van de Renegade.

Jeep neemt twee speciale uitvoeringen van de Renegade mee naar de autosalon van Genève volgende week. Van de 75th Anniversary Special Edition komen er 25 stuks naar Europa.

De Renegade 75th Anniversary Special Edition is uitgevoerd in een speciale kleur, gecombineerd met matbronzen en oranje details. De wielen zijn ook in de kleur matbrons uitgevoerd en uiteraard zijn er 75th Anniversary-badges aanwezig. In het interieur monteert Jeep sportstoelen met 75th Anniversary-logo’s. De feesteditie is vanaf het tweede kwartaal van 2016 leverbaar, de prijs bedraagt 39.990 euro. De speciale uitvoering wordt geleverd in combinatie met een 170 pk sterke 1.4 turbomotor en een negentraps automaat.

Dawn of Justice

De Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition viert het filmdebuut van de Renegade in de nieuwe Batman vs. Superman-film, die in maart in première gaat. Met zijn zwarte aankleding is de speciale uitvoering van de Renegade meer Batman dan Superman. De auto draagt de kleur Granite Crystal en is voorzien van zwarte details en wielen in dezelfde kleur.

Het is nog niet bekend wanneer de Jeep Renegade Dawn of Justice Special Edition in Nederland te koop is.

Update 16.30 uur: Nederlandse prijs en beschikbaarheid toegevoegd.

Tags: